Pekara Branković i Banker radio ti poklanjaju 10.000 dinara!

Recite, zar ne biste voleli da naredna tri meseca ne razmišljate o budžetu za doručak? I to je moguće, ukoliko imate loyalty karticu Pekare Branković. Kako to?

Lako. Samo pozovite BANKER radio, recite nam kod sa vaše kartice i automatski postajete učesnik naše igre. Onda čekate poslednji septembarski dan kada ćemo nasumice odabrati nekoga od vas. Najsrećnijem učesniku biće uplaćeno 10.000 dinara na loyalty karticu. I eto, problem doručka na duže staze rešen!
Nemate loyalty karticu Pekare Branković? Ni to nije problem, zatražite svoju karticu na kasi u bilo kojoj Pekari Branković ili preko sajta pekara-brankovic.com, ali što pre, da biste mogli da se priključite našoj igri.

Da ponovimo: 30. septembra nasumično biramo učesnika igre koji dobija 10.000 za kupovinu u Pekari Branković. Čekamo vaše prijave, pozovite nas na 0693983983 svakog radnog dana, od 07 – 16h.

Šta je to loyalty kartica, pitate?
Zamislite ovako. Imate karticu koju možete dati svom detetu kada pođe u školu, kartica služi kao sredstvo plaćanja, i znate da će moći samo hranu time da kupi, a ne da potroši novac za užinu na nešto drugo. Pride, kada se prijavite na svoj nalog možete tačno da vidite kada je i šta tačno vaše dete kupilo. Sjajna stvar, zar ne?
Ima i mesečnih akcija, samo za korisnike kartice, tu je i opcija da se obezbedi topli obrok i za vašu firmu. Loyalty kartica bi zaista trebalo da se nađe u vašem novčaniku.

Banker radio i Pekara Branković časte!